If you can't speak hungarian...

2011. április 30., szombat

Új BUG pólók a webáruházban.

3 új bogaras pólóval bővült a BUG kollekciónk,már elérhető a webáruházban.Rendelhetők fekete,keki-zöld színekben és a szokásos méretekben a szokásos áron.

Új kulcstartó a webshopban...


Új termékkel bővült kulcstartó kollekciónk.Működő retro RUBIK-KOCKA kulcstartó 35*35mm-es méretben már kapható a BUTOLAY WEBÁRUHÁZBAN,ha sokat kellene várnod a csajodra az autóban legyen mivel eltöltened az időd.

2011. április 29., péntek

Megújult a Butolay weboldal...


A könnyebb eligazodás érdekében reggeltől új nyitólappal várom az érdeklődőket honlapomon.
Rögtön a nyitóoldalon kiválaszthatod,hogy a Butolay.hu melyik része érdekel.A pinstriping,avagy a butikos oldal.
A pinstriping oldalt próbáltam a legegyszerűbben összehozni és csak a legszükségesebb dolgokat pakoltuk be,ami egy kis leírás,elérhetőség egy galéria formájában látható.A galériába rakom fel a legfrissebb munkáimat.


2011. április 26., kedd

Rock and Roll Weekend 2011

Millarca világa,vagy mi...

Olyan rég készülök egy bejegyzést szentelni egy személynek,azaz Millarca világának,de amikor belekezdek vagy el kell rohannom valahová vagy...mindig közbejön valami.Hogy ki is a Millarca,nagyon sokunknak nem kell bemutatni,de aki netán nem ismerné kis ismertetőül szolgáljon ez a bejegyzés.
Millarca a motoros élet "asszonya",aki mindig-mindenhol és minden körülmények között ott van és rengeteg képpel örökíti meg a körülötte lévő kultúra világát.A képek mellett rengeteg hasznos úti leírást kirándulóhelyekről,hasznos tanácsokkal lát el minden motoros vagy nem motorost.
Nekem személy szerint "az 1 slukk" bejegyzései és a személyekről készített portré jellegű képei tetszenek a legjobban,de blogjának minden bejegyzése érdekes és hasznos.
Tehát ha bármit keresgélsz a múlt,jelen,jövő motoros kultúrájáról nézz be ide,lehet épp te is ott leszel a képek egyikén.http://millarca-millarca.blogspot.com/
Képek forrása: Millarca,most nem kértem engedélyt a képek felhasználásáért :)











Hotrod Empire book

Video Flick-Through: Hotrod Empire, Ltd. // Book from The Pixeleye on Vimeo.

Hot-rod Empire

Pixeleye...Pin-up...

Making-of: Dirk "The Pixeleye" Behlau vs. Zoe Scarlett Pin-Up shooting 2007 from The Pixeleye on Vimeo.

2011. április 20., szerda

ROZSDAKUPAC MAGAZIN

Megjelent a ROZSDAKUPAC magazin 1. száma.
Sok ritka érdekességgel kedveskednek a szerkesztők a lapot megvásárlóknak.Többet nem árulok el,akit érdekel szaladjon a legközelebbi újságárushoz :)
Köszönöm Bincinek,hogy megtisztelt egy példánnyal,majd legközelebb alá is kell írnotok nekem :)




Pedálos moszkvics-ka

Azt hiszem abban mindenki egyetért,hogy gyerekkorunk egyik alappillére a pedálos moszkvics volt,bátran állíthatom minden hímnemű gyerkőcnek volt ilyen járműve.
Sajnos a rendszerváltás után tudatosan is elkezdték szüleink és általuk mi is felejteni a szoci-múltra emlékeztető emlékeket,de láss csodát a tőlünk fiatalabb generáció,akik nem igazán éltek még abban a korban,újra előkotorta emlékeinkből a sok-sok kis kacatot,biciklit,a képeken szereplő kisautót.Szóval manapság úgy vagyunk ezekkel a dolgokkal,mint a katonasággal.Amikor benne voltunk,vártuk,hogy vége legyen,utáltuk,nem szívesen gondoltunk rá,de évek-évtizedek után szinte csak a szép emlékek jutnak az eszünkbe.
Ez a mi retro kultúránk,és veszem le a kalapom azok előtt akik időt,energiát,pénzt nem sajnálva emlékeztetnek minket a múltunk szépségeire.
A képeken szereplő ülések a fent említett emberek munkái közé sorolható,többek között Norbi-NOGG barátomé,akinek a mű elkészülése közben tuti felderengett 1-2 emlék.
Hajrá RETRO!!!







2011. április 18., hétfő

Rozsdakupac kicsit másképp :)


Hétvégén Robival kicsit marhultunk,hogy kinek a fejéből pattant ki ez a marhaság azt nem tudom(szerintem a Ratro volt a bűnös),lényeg hogy Binci is jót röhögött a dolgon.
Még mielőtt valaki félreértené,Robival mindketten tiszteljük és becsüljük a srácokat,semmi rosszindulat nem volt bennünk,egyszerű poénnak szántuk,na meg ezt lehetett kihozni a reklámmatrica betűiből :)

Új Butolay pólók a webshopban...


Új színes pólók a Butolay webshopban.Ha megtetszett valamelyik klikkelj és egy Butolay antenna labdát is kapsz ajándékba a póló mellé.