If you can't speak hungarian...

2010. október 6., szerda

junkyard zombies...

Pár hete neten böngészgetve magamra találtam,vagyis egy butolay T shirts feliratot egy link gyűjteményben.

Hogy hol is? A junkyard zombies oldalán.Kezdő levegős révén érdeklődve nézegettem blogjukat.

Hogy kik is ők?...rövid nyomozás után kiderült,mivel az első ember (Mr. Balczó) bővebb felvilágosítást adott a srácokról.Mindenképp úgy kezdem,hogy levegős,csakis levegős,csak is alacsony és csakis keskeny...

de idézve Robit:

"Tomi régen benne van a levegősök világában, különleges kiegészítőket gyűjtött és gyűjt jelenleg is. Emellett megszállott Spar bogár függő és halmozó. Rengeteg ritka régi extratartozékkal rendelkezik bogarakhoz és Typ3-hoz és a blogja alapján folyamatosan készít, készítenek polgárpukkasztó autókat.

Pizzás Béla aka Márk,kitanulta a karosszériajavítást és már maguknak hegesztenek, javítanak. Béla szintén gyűjtő bár ő inkább a T1-T2 vonalat erősíti és nem szereti a busz tolvajokat akiknek levágná a kezüket, mert egymás után két buszát lopták el.

A műhelyük várja a javításra szoruló autókat, jelenleg a Kereszthidi ikrek fele is náluk tevékenykedik."

A képeket nézegetve rémlett nekem egy régebbi Depo-ból az ovál és a tavaszi rajzáson 2 standdal mellettem álló fiatalemberek T1-es busza.

A "kitört" kerekű,nem épp magas Volkswagen után érdeklődő és művelődni vágyókat várja blogjuk:http://junkyardzombies.blogspot.com/

Aktuális járműállomány:

Cserjési Márk:
1957 PG/SG T1 (félig gyári dukkó)
1958 Bogár (készülőben)
T2 platós (készülőben)
1968 Typ 3 Vari

Jávor Tamás:

52 osztott (ÁK)
55 ovál
65 Standard
72 KarmannNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése