If you can't speak hungarian...

2012. augusztus 21., kedd

VW Fanatic Találkozó Gárdony!!!

1 napja gondolkodom,hogyan kezdjek bele ebbe a bejegyzésbe...
Először is...sajnálom,hogy a régi arcokat,barátokat alig láttam a találkozón!Ők még tudták mi a vw,tudták azt becsülni,tudtak egymással toleránsan szórakozni.
Leszögezem,nem megbántani szeretnék senkit sem,csak az észrevételeim közlöm.
Az első képet nem véletlen helyeztem oda,ahová!Sajnálatos módon a regisztrált autók között nem csak Volkswagen márkájú autók voltak jelen.Ez cseppet sem jelentett volna gondot ha nem szorított volna ki jó pár ízléses vw-t a kapun kívülre.
 A '90-es évek végei szórakozóhelyekről ismert "kidobó" fiúk,tanulhatnának némi jó modort vagy ne csodálkozzon ha a kedves vendég hasonló hangnembe szól hozzá,mint ő tette!!!
Az esti motorbőgetés,zenélés,röhögés,néha-néha ordítozásba áthajló mulatozás soha nem zavart,de az hogy egy fekete G4 tulajdonosa a tuskó állat a sátrunktól 2-3 méterre nem kétszer padlógázzal hajtott el az nem volt frankó!Amikor alsógatyába kimentem és szóvá tettem neki még be is akart támadni!A fent említett kedves "kidobó arcok" ilyen esetben hol vannak?Nem akkor kell leadni a nagy dumát,amikor a kedves vendég átmegy a karszalagos kezével a felnyitott sorompó alatt,hanem amikor a vadtulok mások testi épségével/életével játszik,elvégre azért fizetik,ez a munkája.
Remélem a rendezőség valamelyik tagja figyelmesen elolvassa ezt a kis beszámolót és jövőre változtatni fog a helyzeten! 
Akik ott voltak és tudtak kulturáltan szórakozni azoknak köszönöm ezt a hétvégét.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése