If you can't speak hungarian...

2011. december 7., szerda

Ajándék a csajodnak...

Általában az ajándék vásárlás a férfi népségnek okoz fejfájást,napok telnek el és mégsem jutsz dűlőre mit is vegyél.Mire az első kiszemelt ajándékhoz visszatérsz vagy hűlt helyét találod vagy még egy utolsó pillantást vethetsz rá,amint egy boldog férfi ember kezében a papírtáskával távozik a boltból.Te meg pofára estél ,mert elhalasztottad az első alkalmat.Vakargatod a fejed karodon a dög nehéz kabátoddal,a bevásárlóközpont melegétől bekábulva inkább leülsz egy asztalhoz egy jó sörre még ki nem találod most mi legyen.
Kábé az lesz,hogy kompromisszumot kötsz önmagaddal,veszel valamit amit eleve nem is akartál,vagy veszel sok kis valamit amit amit eleve nem akartál,esetleg emeled a tétet és jó drága valamit veszel....AMIT MEG PLÁNE NEM AKARTÁL!!!
De változtathatsz,még van időd.
Nálunk megtalálod,kényelmesen a saját bőrfotelodban,ráadásul nem kell a 800ft-os sörrel biztatnod magad,hogy van még idő....
WEBÁRUHÁZUNK csajos részlegében még akad 1-2 Sourpuss és retro cucc amivel megajándékozhatod kedvesed,de csak akkor ha belevaló és szereti az extrém,nem hétköznapi cuccokat.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése